WIE ZIJN WIJ (DUTCH)

 

AGAPORNIS BREEDERS & EXHIBITORS – international

Agapornis Breeders & Exhibitors (ABE) is ontstaan uit een groep van particulieren die geïnteresseerd zijn in een professionele club voor exposanten.

Een groep die zijn kennis wil delen van  succesvol kweken van agaporniden rekening houdend met de gekende standaard toegepast door succesvolle kwekers en tentoonstellers.

Het doel van de organisatie is eenvoud . Een organisatie waar de leden samenkomen om de passie voor hun hobby, hun expertise en ervaringen, en het genot van deel uit te maken van een met missie gedreven club geïnteresseerd in het evenwaardig dienen van kwekers en tentoonstellers

ABE is geïnteresseerd in het delen van nieuwe dingen ervaren door onze meer gevorderde leden in de wereld van agaporniden. We zijn ook geïnteresseerd in het verstrekken van actuele informatie over nieuwe mutaties, genetica, normen voor shows, over de vereenvoudiging van onze hobby, voeding en natuurlijke producten die onze vogels gezonder  maken , en het delen van een betere kweek- en technische mogelijkheden . ABE-international kijkt uit naar grote spannende shows, een nieuw begin met frisse ideeën, het uitwisselen van belangrijke informatie, en iedereen op de hoogte houden van het laatste spannend en interessant nieuws met betrekking tot onze hobby.

Onze Normen en Terminologie Comité ontwikkeld zijn classificaties naar eenvoud  en actueel blijven. De Agapornis Breeders & Exhibitors Show Standaards zijn geschreven in functie van onze leden  en wat zij precies moeten zoeken om de tentoonstellings kwaliteit van een vogel te begrijpen. We hebben een groot team van professionele experts die samen werken werken om het fokken en het tentoonstellen van vogels te beleven als een leuke en leerzame onderneming. Onze visie is het opleiden van en het bevorderen van financiering voor Agaporniden onderzoek en universiteiten over de hele wereld te betrekken bij het onderzoek van verschillende Agapornis soorten in een diversiteit van gerelateerde  onderwerpen.

ONZE MISSIE:

Agapornis Breeders & Exhibitors is een gespecialiseerde club voor de negen (9) soorten vogels genoemd in het genus Agapornis. De missie van de club is aan het publiek onderwijs geven ten aanzien van verschillende aspecten van de negen (9) soorten , de financiering voor onderzoek aan geaccrediteerde universiteiten voor wetenschappelijke onderzoeken en de bekomen resultaten openbaar te maken

Het is bekend dat tentoonstellingen de standaard van het fokken verbeteren en hybridisatie ontmoedigen. ABE stelt tot doel om educatieve informatie aan de kwekers en exposanten van de negen (9) soorten van Agaporniden te verstrekkenen en hun op een professionele en management gerichte wijze te informeren over het organiseren van shows. Lezingen, artikels, tentoonstellingen, seminaries, maar ook andere middelen van informatie, zullen worden verstrekt aan leden om te leren hoe ze de soort in gevangschap kunnen houden. ABE een lid van de Confederation Ornithologique Mondiale (COM).

Voor ons is het belangrijk om waardevolle informatie te verspreiden over het kweken, de voeding, en milieuveranderingen  in verband met de Agaporniden soorten ,het geven van belangrijke tips over hoe je gezonde dieren kan houden. We hopen anderen aan te moedigen om verder onderzoek te ondersteunen op de verschillende soorten en om te assisteren in de bewustwording om de wilde Agaporniden veilig te stellen in hun eigen land en dus het voorkomen van het in grote hoeveelheden doden van agaporniden.

ABE zet zich in om actief te participeren in de financiering van onderzoekactiviteiten in de VS, Europa en in Afrika, het geboorteland van de Agaporniden. Fondsen verzameld voor onderzoek worden volledig gedoneerd aan geaccrediteerde universiteiten. De organisatie keurt de donaties bij de toetsing van de ingediende voorstellen. Onderwijsinstellingen zullen worden gecontroleerd voor hun authenticiteit van het voorgestelde onderzoek. Goedkeuring van de financiering zal afhankelijk zijn van de toepassing van de afspraken voor het voorgestelde wetenschappelijk onderzoek .

*** Agapornis Breeders & Exhibitors is een geregistreerde non-profit organisatie 501 (c) (3).

^* COPYRIGHT AGAPORNIS BREEDERS & EXHIBITORS

 

Agapornis Breeders & Exhibitors

 

Locations of Site Visitors